Bröllop- & porträttfotograf

Photospiration


Vad kul att ni är intresserade av en fotografering hos mig! Jag fotograferar barn, familjer, kärlekspar etc. Nedan följer mina priser, vilket paket ni vill ha kan ni välja efter fotograferingen vid val av bilder.  Efter fotograferingen kan ni även köpa till produkter. Jag erbjuder bland annat olika förstoringar, album, tavlor och bildboxar.  Prisuppgifter på dessa fås vid förfrågan. Ni är även varmt välkomna att boka in ett produktmöte för att se vad jag erbjuder.


Jag fotograferar även event som exempelvis dop, klicka här under på "Boka här" eller skicka ett mail till foto@photospiration.se  och berätta vad för typ av fotografering ni är ute efter så skickar jag en offert. Det går även bra att köpa presentkort hos mig med valfritt paket eller belopp.


Hur fungerar det?

Fotograferingen sker antingen i min studio i Motala eller utomhus (utanför Motala kommun tillkommer reseersättning på 25 kr/mil). När  vi har fotograferat bokar vi in en bildvisning (ca. 2-3 veckor efter fotograferingen) då ni får komma till min studio och välja ut era digitala bilder samt titta på produkter. I vissa fall sker val av bilder digitalt.   När ni har valt  era bilder och produkter skickar jag fakturan digitalt med 14 dagars  betalningsvillkor. Beställningen är bindande.Leverans

När fakturan är betalad levererar jag bilderna till er inom 1-4 veckor.  Bilderna levereras högupplösta och digitala, antingen över Dropbox eller på ett USB-minne, då tillkommer en kostnad på 100 kr. Leverans av produkter kan ta längre tid.Villkor

Ni får skriva ut, förstora och kopiera bilderna hur mycket ni vill. Tänk dock på att jag inte kan stå för kvalitén om ni väljer att skriva ut genom någon annan än mig. Om ni publicerar bilderna på internet eller någon annan media, exempelvis en tidning ska jag återges som fotograf (Fotograf: Photospiration). Ni får inte redigera, manipulera eller på något sätt ändra bilderna eller påstå att någon annan är fotograf.

Genom att boka mig  godkänner ni de här villkoren.  Undrar ni över något? Skicka ett  mail till info@photospiration.se

À la carte

Fotografering

795 kr


Digitala bilder

299 kr/st


Utskrifter

från 40 kr


Prisuppgifter på förstoringar, tavlor, album och andra produkter fås vid förfrågan.

Fotografering

 5 digitala bilder

1795 kr


Fotografering

10 digitala bilder

2495 kr


Fotografering

15 digitala bilder

2995 kr


Fotografering

20 digitala bilder

3295 kr


Bilder utöver det kostar +50 kr/bild

Porträtt

Mitt första år

(Spara 4000 kr!)

Fånga de viktigaste milstolparna i barnets första år! 5 fotograferingar med 25 digitala bilder. (Fler bilder går självklart att köpas till.)

 

*Gravidfotografering

inkl. 5 digitala bilder

 

*Nyföddfotografering

inkl. 5 digitala bilder

 

*3 månaders-fotografering

inkl. 5 digitala bilder

 

*6 månaders-fotografering

inkl. 5 digitala bilder

 

*1 år med Smash the cake!-fotografering

inkl. 5 digitala bilder

 

4975 kr!

(Betalningen delas upp för varje fotografering. Betala endast 995 kr/gång)

Erbjudanden

Kontakt

På min Facebook delar jag eventuella erbjudanden och tävlingar så gilla min sida där för att hålla koll på när nya erbjudanden kommer ut!


English? Send me an e-mail: info@photospiration.se


Porträttfotograf från Motala, Östergötland

Fotograferar bröllop, familjer, barn, nyfödda men även andra event. Jag fotar över hela världen så det är bara att ni hör av er  till info@photospiration.se eller använder er av kontaktformuläret under "kontakt" så ska vi nog kunna ordna något!

Företaget innehar F-skattesedel