PHOTOSPIRATION

  FOTOGRAF I ÖSTERGÖTLAND

En fotografering med mig brukar jag få höra är väldigt lättsam och till och med rolig. Jag anpassar fotograferingen efter er och om det är barn med tar jag det alltid i deras takt. Jag förstår att det kan finnas lite orosmoment för er föräldrar men en fotografering får alltid vara på barnens villkor så det finns ingenting att stressa över - det ska vara kul att fotograferas så det finns inga måsten! 

Jag får ofta frågan om jag har barn eftersom jag verkar vara så barnvan, det har jag inte (om inte vovven räknas, hehe), men att ha 8 syskonbarn har gett mig en hel del tips och trix.


Jag älskar att få fånga er precis som ni är, en fotografering behöver inte göras på grund av någon speciell anledning. Varför inte bara föreviga er vackra familj här och nu med det fina band ni har, för ni är alla unika och det är det som är det fina. Vi kan inte stanna tiden men ett foto kan fånga ett ögonblick som aldrig kommer tillbaka.


Här nedan kan ni läsa om mina priser och de olika paket jag erbjuder. Samt lite kort om hur en fotografering hos mig går till.

"En enkel och avslappnad fotografering

Så fina bilder jag sett hittills, jättebra och superlätt att bli fotograferad av. Fick verkligen hjälp med allt för att få till fina bilder, vinkel, ställning, huvud, blick m.m. Kan varmt rekommendera Elin" 

- Joline

Produkter

Förstoringar från 80 kr

Album och andra produkter från 895 kr.

Produkter kan köpas till vid köp av bilden digitalt. 
Här kan ni läsa lite mer om mina produkter

____________________

À la Carte

- om ni är ute efter en eller två bilder.

Fotografering 995 kr

Digital bild 399 kr/st

____________________

HUR GÅR DET TILL?

 BOKNING

Ni kontaktar mig genom kontaktformuläret nedan eller skickar ett mail till foto@photospiration.se 

Skriv med vad ni vill fotografera och eventuella önskemål, var gärna så utförlig som möjligt.

Jag återkommer så fort som möjligt (vanligtvis inom 2 arbetsdagar) med svar på er förfrågan och eventuella frågor. Vid bokning betalas fotograferingsavgiften på 995 kr, den säkerställer er bokning och skickas digitalt.

Fotografering

  

- fotografering inkl. 5 digitala bilder 2395 kr

- fotografering inkl. 10 digitala bilder 3395 kr

- fotografering inkl. 15 digitala bilder 3995 kr

Digitala bilder efter 15 stycken kostar 120 kr/st.


- All in! Fotografering inkl. alla (ca.50 st) digitala bilder samt en 50 x 70 cm Fine Art-utskrift av valfri bild  6495 kr

____________________

Fotograferingen sker utomhus eller hemma hos er (utanför tätorterna Motala och Norrköping tillkommer en milersättning på 25 kr/mil).

Vid utomhusfotografering är jag som fotograf beroende av vädret och ljuset och därför rekar jag fotoplatser kontinuerligt och val av plats och tid bestäms några dagar innan fotograferingen. Om ni har något önskemål på fotoplats kan det eventuellt fungera beroende på hur ljuset ser ut på platsen. Det är med fördel att fotografera så nära solnedgången som möjligt eftersom solen är för stark när den står högt på himlen.

 NÄR & VAR?

Ni får välja ut era digitala bilder ca. 2-3 veckor efter fotograferingen. Då kan ni även välja att köpa till fina produkter som tavlor, album m.m. När ni har valt era bilder och produkter skickar jag fakturan digitalt med 14 dagars betalningsvillkor. Beställningen är bindande.

LEVERANS

När fakturan är betalad levererar jag bilderna till er inom 2-4 veckor.  Bilderna levereras högupplösta och digitala via länk. Leverans av produkter kan ta längre tid.

Genom att boka mig godkänner ni villkoren. Undrar ni över något? Använd kontaktformuläret nedan eller maila till foto@photospiration.se

VILLKOR

Ni får skriva ut, förstora och kopiera bilderna hur mycket ni vill. Tänk dock på att jag inte kan stå för kvalitén om ni väljer att skriva ut genom någon annan än mig. Om ni publicerar bilderna på internet eller någon annan media, exempelvis en tidning ska jag återges som fotograf (Fotograf: Photospiration). Ni får inte redigera, manipulera eller på något sätt ändra bilderna eller påstå att någon annan är fotograf.

EFTER

KONTAKTA MIG HÄR:

 
 
 
 

Kolla in mina samarbetspartners:  

Min Söta Värld | Sisters by Craft | Bröllopsbruket

Photospiration - fotograf i Motala, Linköping, Norrköping Östergötland som fotograferar bröllop, par, barn och familjer.

Kontakt:

foto@photospiration.se

eller använd kontaktformuläret här