Bröllop- & porträttfotograf

Photospiration

Bröllopsfotograf - Östergötland

    1,5

Heldag

Ungefär 10 timmar. Beroende på ert schema och önskemål täcker vi större delen av er stora dag!

ungefär 600 bilder

17995 kr


Letar ni bröllopsfotograf? Stort grattis till det stundande bröllopet! Jag älskar att fånga kärlek på bild och få föreviga en av de största dagarna i livet. Jag vill frysa viktiga ögonblick som ni kan kolla tillbaka på och minnas som om det var igår.

I samtliga av mina paket ingår minst ett kostnadsfritt möte. Om vi inte har möjlighet att ses kan mötet hållas per telefon, mail eller över Skype beroende på vad som passar just er bäst. Under mötet går vi igenom era önskemål och lär känna varandra bättre samt skriver avtal.

 

Längre ner på sidan finns ett litet urval av bilder jag har tagit på några av de bröllop jag har fotograferat. Nedan finner ni även priser på mina bröllopspaket som anger antal timmar ni vill ha med mig under er bröllopsdag samt villkor.

Några frågor? Använd kontaktforumläret genom att klicka här eller maila till info@photospiration.se. Hoppas att jag får höra mer om er och er dag! 

 

Villkor

Jag tar ut en bokningsavgift på 1000 kr (oavsett paket). Detta dras självklart av på er slutfaktura och gör att just ert datum blir bokat. Resersättning på 25 kr/mil, alternativt biljettpris tillkommer utanför Motala kommun. Bröllopspaketen gäller sammanhängande timmar.


Ni får skriva ut, förstora och kopiera bilderna hur mycket ni vill. Om ni publicerar dem på internet eller någon annan media, exempelvis en tidning måste ni återge mig som fotograf (Fotograf: Photospiration). Ni får inte redigera, manipulera eller på något sätt ändra bilderna eller påstå att någon annan är fotograf.
Leverans

Bilderna levereras digitala och högupplösta på ett USB-minne inom 6-12 veckor efter ert bröllop. Vid högsäsong kan leveransen ta längre tid.Ett litet urval av bilder från några av de bröllop jag har fotograferat.

Bröllopsporträtt

ungefär 50 bilder

4995 kr


Exempelvis porträtt

vigsel, gratulationer

ungefär 150 bilder

7495 kr

Exempelvis antingen förberedelser eller en bit av middagen, porträtt, vigsel samt gratulationer

ungefär 250 bilder

9995 kr

Exempelvis förberedelser, porträtt, vigsel samt gratulationer, en del av middagen

ungefär 400 bilder

13995 kr

3

8

5

Bröllop 2019

Erbjudanden

Kontakt

På min Facebook delar jag eventuella erbjudanden och tävlingar så gilla min sida där för att hålla koll på när nya erbjudanden kommer ut!


English? Send me an e-mail: info@photospiration.se


Porträttfotograf från Motala, Östergötland

Fotograferar bröllop, familjer, barn, nyfödda men även andra event. Jag fotar över hela världen så det är bara att ni hör av er  till info@photospiration.se eller använder er av kontaktformuläret under "kontakt" så ska vi nog kunna ordna något!

Företaget innehar F-skattesedel