PHOTOSPIRATION

  BRÖLLOPSFOTOGRAF I ÖSTERGÖTLAND

Efter att jag fotograferade mitt första bröllop 2014 blev jag fast. Jag älskar allt kring bröllop - längtan, nervositeten, förväntan, men framför allt - glädjen och kärleken.  Jag är lika spänd som gästerna på att få se hur ert bröllop kommer att bli och se ut - alltifrån eventuella teman till talen. För precis varje bröllop är unikt och det vill jag fånga och jag vill föreviga viktiga ögonblick som ni kan kolla tillbaka på och minnas som om det var igår. 

 

Jag vill fånga de stunder ni kanske inte lyckas uppfatta eller se. Som när farmor och farfar blåser såpbubblor med era barn utanför kyrkan, skillnaden mellan brudens och brudgummens förberedelser, gapskratten och tårarna till alla känslosamma tal och så klart - de snyggaste movsen på dansgolvet. Jag vill berätta en historia med mina bilder - er kärlekshistoria.

 

Här nedan kan ni se de bröllopspaket jag erbjuder samt fler bilder jag har tagit. Jag fotograferar bröllop över hela Sverige och resa ingår i alla paket.

"Mitt tips: BOKA INNAN HON BLIR UPPBOKAD!

VILKA BILDER!! Vi är så himla nöjda. Tack så himla mycket för allt, vi är så otroligt glada för att vi fick möjligheten att ha dig med på vårt bröllop! Jag och min man kunde inte vart mer nöjda med Photospiration för vårt bröllop. Allt från hur förberedelserna innan gick till (för oss över Skype för att vi inte bor i Sverige), kontakten på e-mail om man undrade över något och självklart under själva dagen! Helt toppen ❤"

- Rebecca & Paul

Bröllop 2021

1,5

timme

Under 1,5 timme hinner vi fotografera era bröllopsporträtt, ca 50 bilder

8495 kr

timmar

5

Under 5 timmar hinner vi med exempelvis antingen förberedelser eller en del av middagen, porträtt, vigsel samt gratulationer, ca 250 bilder

14995 kr

Heldag


Ungefär 11 timmar.

Beroende på ert schema och önskemål täcker vi större delen av er dag!

Cirka 600 bilder

24995 kr

timmar

3

Under 3 timmar hinner vi med porträtt, vigsel samt gratulationer, ca 150 bilder

11495 kr

timmar

8

Under 8 timmar hinner vi med exempelvis förberedelser, porträtt, vigsel samt gratulationer och en del av middagen ca 400 bilder

19995 kr

Passar inte något av paketen in i ert schema eller vill ni ha fotografering längre än 11 timmar? Kontakta mig så skräddarsyr jag ett paket just för er.
 

 

Villkor

Jag tar ut en bokningsavgift på 4000 kr (oavsett paket). Detta dras självklart av på er slutfaktura och gör att just ert datum blir bokat. Resa ingår i alla paket. Bröllopspaketen gäller sammanhängande timmar.Ni får skriva ut, förstora och kopiera bilderna hur mycket ni vill. Om ni publicerar dem på internet eller någon annan media, exempelvis en tidning måste ni återge mig som fotograf (Fotograf: Photospiration). Ni får inte redigera, manipulera eller på något sätt ändra bilderna eller påstå att någon annan är fotograf. Avtal med mer detaljerade villkor skrivs vid bokning.
Leverans

Bilderna levereras redigerade, digitala och högupplösta i JPEG-format inom 6-16 veckor efter ert bröllop. Vid högsäsong kan leveransen ta längre tid."Vi ger Våra varmaste rekommendationer. Vår bröllopsdag blev förevigad på bästa möjliga sätt! Jättenöjda med kontakten både innan och efter bröllopet, allt för att säkertställa att dagen skulle bli vad vi önskade."

- Emelie & Richard

"Vi hade Elin som vår bröllopsfotograf under hela vår bröllopsdag i somras och är verkligen jättenöjda! Vi har hur många fantastiska bilder som helst att titta tillbaka på. Hon lyckades verkligen fånga alla känslor under dagen; nervositet och förväntan under förberedelserna, kärleken vid porträttfoton och first look, lyckan när vi sagt ja i kyrkan och alla skratt under kvällens middag och tal. 
Helt perfekt, rekommenderas!!"

- Malin & Jakob

Ett urval av bilder från några av de bröllop jag har fotograferat.

Kolla in mina samarbetspartners:  

Min Söta Värld | Sisters by Craft | Bröllopsbruket

Photospiration - fotograf i Motala, Linköping, Norrköping Östergötland som fotograferar bröllop, par, barn och familjer.

Kontakt:

foto@photospiration.se

eller använd kontaktformuläret här