Porträtt

Bröllop- & porträttfotograf

Photospiration

 

Vad kul att ni är intresserade av en fotografering hos mig! Jag fotograferar barn, familjer, kärlekspar och så vidare. Jag har några specialerbjuanden, till exempel "Mitt första år" och "Fotoparty" (klicka på namnen för att läsa mer). Men jag fotograferar även event som exempelvis dop, skicka ett mail till foto@photospiration.se (eller använd kontaktforumäret genom att klicka här) och berätta vad för typ av fotografering du är ute efter så skickar jag en offert. Det går även bra att köpa presentkort hos mig med valfritt belopp.

 

Här nedan följer mina priser på porträttfotograferingar.

Fotografering + 5 bilder

995 kr

 

Fotografering + 10 bilder

1395 kr

 

Fotografering + 15 bilder

1695 kr

 

Fotografering + 20 bilder

1895 kr

 

Bilder utöver 20 bilder + fotografering kostar 40 kr/styck.

 

 

 

Hur fungerar det?

Fotograferingen sker antingen i min studio i Motala eller utomhus (utanför Motala kommun tillkommer resersättning på 25 kr/mil). När vi har fotograferat skickar jag ett lösenordskyddat galleri till er inom någon vecka med bilderna. Där väljer ni ut vilka och hur många bilder ni vill köpa. Galleriet finns uppe i en månad. När ni har valt era bilder skickar jag fakturan digitalt med 14 dagars betalningsvillkor.

 

 

Leverans

När fakturan är betalad levererar jag bilderna till er inom 1-4 veckor. Bilderna levereras högupplösta och digitala, antingen över Dropbox eller på ett USB-minne och då tillkommer en kostnad på

100 kr.

 

 

 

Villkor

Ni får skriva ut, förstora och kopiera bilderna hur mycket ni vill. Om ni publicerar dem på internet eller någon annan media, exempelvis en tidning måste ni återge mig som fotograf (Fotograf: Photospiration). Ni får inte redigera, manipulera eller på något sätt ändra bilderna eller påstå att någon annan är fotograf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genom att boka mig godkänner ni de här villkoren. Undrar ni över något? Skicka ett mail till info@photospiration.se

Photospiration - porträttfotograf

Porträttfotograf från Motala, Östergötland som fotar bröllop, familjer, barn, nyfödda men även andra event. Jag fotar över hela världen så det är bara att ni hör av er till info@photospiration.se eller använder er av kontaktformuläret under "kontakt" så ska vi nog kunna ordna något!

Företaget innehar F-skattesedel

Erbjudanden

På min Facebook delar jag eventuella erbjudanden och tävlingar så gilla min sida där för att hålla koll på när nya erbjudanden kommer ut!

 

English? Send me an e-mail: info@photospiration.se

 

Kontakt

info@photospiration.se

foto@photospiration.se