Bröllop

Bröllop- & porträttfotograf

Photospiration

 

Vad kul att ni är intresserade av att anlita mig som bröllopsfotograf! Jag älskar att fånga kärlek på bild och få föreviga er dag tillsammans med er.

I samtliga av mina paket ingår minst ett kostnadsfritt möte. Om vi inte har möjlighet att ses kan mötet hållas per telefon, mail eller över Skype beroende på vad som passar just er bäst. Under mötet går vi igenom era önskemål och lär känna varandra bättre samt skriver avtal.

 

Längre ner på sidan finns ett litet urval av bilder jag har tagit på några av de bröllop jag har fotograferat. Nedan finner ni även priser på mina bröllopspaket samt villkor.

Några frågor? Använd kontaktforumläret genom att klicka här eller maila till info@photospiration.se. Hoppas att jag får höra mer om er och er dag!

 

Priser 2018

Gifter ni er 2019? Skicka iväg ett mail till foto@photospiration eller använd kontaktformuläret här för prisoffert.

 

~1,5 timma 4995 kr

Bröllopsporträtt

ungefär 50 bilder

 

~3 timmar 7495 kr

Exempelvis bröllopsporträtt, vigsel samt gratulationer efteråt

ungefär 150 bilder

 

~5 timmar 9995 kr

Exempelvis antingen förberedelser eller en bit av middagen, vigsel samt gratulationer efteråt

ungefär 250 bilder

 

~8 timmar 13995 kr

Exempelvis förberedelser, vigsel samt gratulationer efteråt, en del av middagen

ungefär 400 bilder

 

~Heldag, ~10-12 timmar, 17995 kr

Jag är med från förberedelserna till en bit in på festen

ungefär 600 bilder

 

 

 

Villkor

Jag tar ut en bokningsavgift på 1000 kr (oavsett paket). Detta dras självklart av på er slutfaktura och gör att just ert datum blir bokat. Resersättning på 25 kr/mil, alternativt biljettpris tillkommer utanför Motala kommun. Bröllopspaketen gäller sammanhängande timmar.

 

Ni får skriva ut, förstora och kopiera bilderna hur mycket ni vill. Om ni publicerar dem på internet eller någon annan media, exempelvis en tidning måste ni återge mig som fotograf (Fotograf: Photospiration). Ni får inte redigera, manipulera eller på något sätt ändra bilderna eller påstå att någon annan är fotograf.

 

 

 

 

 

 

Leverans

Bilderna levereras digitala och högupplösta på ett USB-minne inom 4-12 veckor efter ert bröllop. Leveranstiden beror på omfattning och valt paket. Vid högsäsong kan leveransen ta längre tid.

 

 

 

 

 

 

Ett litet urval av bilder från några av de bröllop jag har fotograferat.

Photospiration - bröllopsfotograf

Porträttfotograf från Motala, Östergötland som fotar bröllop, familjer, barn, nyfödda men även andra event. Jag fotar över hela världen så det är bara att ni hör av er till info@photospiration.se eller använder er av kontaktformuläret under "kontakt" så ska vi nog kunna ordna något!

Företaget innehar F-skattesedel

Erbjudanden

På min Facebook delar jag eventuella erbjudanden och tävlingar så gilla min sida där för att hålla koll på när nya erbjudanden kommer ut!

 

English? Send me an e-mail: info@photospiration.se

 

Kontakt

info@photospiration.se

foto@photospiration.se